نوشته ها
آرشیتکت علی مرادی
آقای علی مرادی
achilanweb@gmail.com
دارای 10 سال سابقه طراحی دکوراسیون داخلی دارای 10 سال سابقه طراحی دکوراسیون داخلی
مقالات آموزشی
دسته بندی ها
شبکه های اجتماعی
برچسب ها
بازسازی درمانگاه

بازسازی درمانگاه

جهت دسترسی سریع تر روی عنوان هر بخش کلیک کنید.

تقریبا در تمامی شهرها، در همه مناطق کلینیک ها و درمانگاه هایی به منظور در دسترس بودن مردم، ساخته شده اند تا مردم بتوانند در صورت نیاز و مشکلی جدی برای خودشان یا فرزندانشان به این درمانگاه ها مراجعه کنند.

بیماری های نظیر مسمومیت، تب شدید، دل درد و بدن درد و … این درمانگاه ها هرچند نسبت به بیمارستان ها و مراکز تخصصی درمانی کوچک تر و با تجهیزات کمتری اند.

اما در شرایط حساسی مثل موارد بالا به کمک افراد می آیند و سعی در کنترل وضعیت جسمانی افراد می کنند.

بنابراین این درمانگاه ها هرچند کوچک موردی ضروری در شهرها به شمار می آید پس باید از نظر نظافت و امنیت به آن اهمیت فراوانی داده شود.

پس اولین نکته در مورد اهمیت بازسازی درمانگاه، افزایش و بهبود امنیت درمانگاه ها برای بیماران و حد الامکان تکمیل کردن تجهیزات پزشکی در جهت بهبود حال بیماران وخیم تا فرستادن آن ها به بیمارستان های بزرگ تر وضعیت رو به بهبود آن ها را تثبیت ببخشند.

برای مطالعه » قوانین بازسازی ساختمان

فیلم بازسازی درمانگاه

در بخش زیر می توانید فیلم مربوط به بازسازی درمانگاه را مشاهده نمایید.

بازسازی درمانگاه چیست

در این مقاله می خواهیم در مورد بازسازی درمانگاه هایی که در اثر زلزله یا توسط خود انسان ها تخریب شده اند و یا قصد بازسازی آن را دارند صحبت کنید تا بدانید بهترین نحوه بازسازی درمانگاه چگونه است و به چه بخش هایی از آن باید توجه بیشتری کنید.

ایراداتی مانند نشتی دادن سقف، نم زدگی، مشکلات بهداشتی مثل رویش قارچ و باکتری، عملیات سم پاشی در صورت وجود حشرات کوچک موذی، ریختن بخش هایی از سقف یا دیوار و …

همه این موارد پس از بازسازی کلی ساختمان برطرف خواهند شد و پس از انجام آن به بازسازی بخش های داخلی درمانگاه می پردازیم.

معمولا درمانگاه ها از چند بخش پذیرش، صندوق، فضای انتظار بیماران، سرویس های بهداشتی مخصوص پرسنل، بیماران و معلولین، داروخانه ای که معمولا بیرون درمانگاه قرار دارد.

اتاق های بایگانی، ویزیت افراد و قسمتی برای سرم زدن و آمپول زدن افراد و … تشکیل می شوند.

پیشنهاد ویژه »» طراحی و ساخت ویلا

بازسازی درمانگاه چیست

طراحی داخلی درمانگاه

برای انجام عملیات طراحی داخلی باید به دو نکته مهم و اساسی توجه کنید:

1- عملکردی بودن طراحی

 2- نوع خدمات پزشکی که با توجه به عمومی بودن درمانگاه تقریبا کارهای کلی مانند ویزیت دکتر، آمپول و سرم زدن و مواردی از این قبیل داخل درمانگاه ها انجام می شود.

البته به این موضوع باید توجه کرد که کلینیک یا درمانگاهی که می خواهید به آنجا مراجعه کنید برای کودکان است، بزرگسالان و یا سالمندان و معلولان.

بهتر است صندلی های سالن انتظار پراکنده و به صورت مبل مانند قرار بگیرند تا افرادی که بیماری های واگیر دار دارند با فاصله از افراد دیگر بنشینند یا افرادی که نمی توانند روی صندلی بنشینند بر روی مبل ها دراز بکشند.

بهتر است فضای انتظار برای بیماران، حس آرامش و انرژی مثبت به آن ها القا کند، پس از رنگ های خیلی تیره و کدر یا نور پردازی که سبب تاریک شدن فضا می شود استفاده نکنید.

پیشنهاد ویژه » دکوراسیون داخلی توسط بهترین متخصصین حوزه معماری

پذیرش و صندوق

بهتر است بخش پذیرش و صدوق نزدیک ورودی درمانگاه باشد تا پرسنلی که آنجا کار می کنند بتوانند دید خوبی به بیماران، افرادی که وارد می شوند و فضای انتظار داشته باشند.

طراحی نوع و رنگ پیشخوان پذیرش و صندوق نیز بهتر است متناسب با درمانگاه و طرح کلی آن جا تعیین شود.

اگر برای دیوارها از چوب یا کاغذ دیواری های طرح چوب استفاده کرده اید پس پیشخوان را نیز مانند دیگر قسمت ها از طرح چوب استفاده کنید تا هارمونی و یکنواختی جذابی در فضا ایجاد کند.

طراحی داخلی درمانگاه

نکات مهم در بازسازی درمانگاه

یکی از مهم ترین قسمت های داخلی هر درمانگاه نور و روشنایی آنجا است. فضای انتظار باید از نور پردازی مناسبی برخوردار باشد.

برخی از ویژگی ها و مزایای یک نور پردازی خوب در بازسازی درمانگاه عبارت است از:

نور تاثیر فوق العاده ای بر ذهن و روان بیماران خواهد داشت.

یک نور پردازی خوب می تواند فضا را دلباز تر و بزرگ تر نشان بدهد، جذابیت طرح ها و کاغذ دیواری های به کار برده شده را چندین برابر کند.

حس آرام بخش و شادی بخش و در کل انرژی مثبت به بیماران القا کند، به خصوص در کودکان استرس و اضطراب ناشی از زدن آمپول یا سرم را دور کند.

اتاق های ویزیت پزشک ها باید از روشنایی مطلوب و کافی برخوردار باشد تا پزشک در تشخیص نوع بیماری اشتباه نکند و بتواند به طور دقیق علائم بیماری افراد را بررسی کند.

کف درمانگاه نباید سرامیک سر و لغزنده به کار رود، زیرا ممکن است افرادی که نمی توانند راه بروند یا با عصا و ویلچر حرکت می کنند به مشکل بخورند. از رنگ های خیلی تیره برای کف درمانگاه استفاده نکنید.

سرامیک ها باید به گونه ای باشند که قابلیت شست و شوی مداوم را داشته باشند و در صورت شست و شو موجب رشد قارچ ها و میکروب نشوند.

اتاق هایی را که برای عملیات سرم و آمپول زدن می خواهید بازسازی کنید باید حواستان باشد که ابعاد آن را به اندازه قرار گرفتن یک تخت و یک صندلی برای یکی از بستگان در نظر بگیرید.

سرامیک های اتاق ها یکدست و یکنواخت باشند تا در صورت حمل تخت ها به مشکلی بر نخورید و پایه های تخت به بخش های از سرامیک گیر نکند یا سرامیک ها جوری نباشد که نتوان تخت ها را روی آن حرکت داد.

نکات مهم در بازسازی درمانگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیج اینستاگرام
مشاوره آنلاین